ServicesSysteembeheerit takes 2 (2)OntwikkelingAdviesHoeWaaromPanoramaiT2it takes 2Panorama_2Websites

Services

Er werken al ruim 100 mensen dagelijks op onze ASP omgeving

Lees verder

Systeembeheer

Van installatie tot beheer

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Maatwerksoftware voor logistieke en administratieve toepassingen,

planningssystemen en webshops.

Lees verder

Advies

Automatiseringsadvies en consultancy

Lees verder

We zijn betrokken

Verdiepen ons in uw bedrijfsproces en denken mee over oplossingen

Zorgeloos ondernemen

Door betere beheersing van uw bedrijfsprocessen

iT2

 

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Websites & Design

Zelf te beheren en eventueel gekoppeld aan uw backoffice

Lees verder

Printvriendelijke versie

Microsoft werkt volgens een nieuw gerucht aan een Windows Shell die gelijk is op alle Windows-producten, waaronder smartphones, tablets, desktops, de Hololens en de Xbox-consoles. De gelijke Shell zou makkelijker zijn in onderhoud en toevoegen van nieuwe features.

Microsoft werkt aan het project onder de naam Composable Shell of CSHELL, claimt Windows Central op basis van eigen bronnen. De site richt zich alleen op alles dat met Microsofts besturingssystemen te maken heeft en is doorgaans goed op de hoogte van ontwikkelingen rond Windows. Microsoft heeft nog niet gereageerd op het gerucht.

Door het samenvoegen van de diverse Shells voor smartphones, desktop en onder meer Xbox moet de ontwikkeling voor Windows Shell makkelijker worden. Windows 10-apparaten delen al veel elementen, waaronder OneCore en Universal Windows Apps, maar de Shell is nog apart.

De Composable Shell moet binnen de volgende paar Windows-releases deel gaan uitmaken van het besturingssysteem, zegt Windows Central. Het laat daarbij in het midden wanneer dat precies moet gaan gebeuren.

Vermoedelijk wil Microsoft alle Shells samenvoegen, omdat het de lijnen tussen de diverse apparaten wil laten vervagen. Zo kunnen recente Windows 10 Mobile-telefoons via Contnuum al als desktop fungeren en maakt Microsoft emulatie van x86-apps op ARM mogelijk. Dat biedt de mogelijkheid om smartphones te maken die win32-programma's kunnen draaien.