ServicesSysteembeheerit takes 2 (2)OntwikkelingAdviesHoeWaaromPanoramaiT2it takes 2Panorama_2Websites

Services

Er werken al ruim 100 mensen dagelijks op onze ASP omgeving

Lees verder

Systeembeheer

Van installatie tot beheer

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Maatwerksoftware voor logistieke en administratieve toepassingen,

planningssystemen en webshops.

Lees verder

Advies

Automatiseringsadvies en consultancy

Lees verder

We zijn betrokken

Verdiepen ons in uw bedrijfsproces en denken mee over oplossingen

Zorgeloos ondernemen

Door betere beheersing van uw bedrijfsprocessen

iT2

 

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Websites & Design

Zelf te beheren en eventueel gekoppeld aan uw backoffice

Lees verder

Printvriendelijke versie

Microsoft heeft besloten op 14 januari 2020 de stekker uit Windows 7 te trekken wat betreft de directe ondersteuning. Zakelijke klanten kunnen er dan nog voor kiezen om de beveiligingsupdates te ontvangen voor een maximum van drie jaar.

Daar zit een klein addertje onder het gras, want die updates zijn niet gratis, maar moeten per apparaat worden betaald – en de prijs ervan stijgt per jaar.

Windows 7 werd in oktober 2009 voor het eerst op de markt gebracht en werd al snel de standaard voor menig gebruiker. De directe opvolger ervan, Windows 8, wist echter niet hetzelfde succes te genereren. Onlangs werd wel bekend dat Windows 10, drie jaar na de release van het besturingssysteem, officieel meer gebruikers heeft dan Windows 7. Het besturingssysteem ontvangt nog steeds beveiligingsupdates, maar heeft sinds januari 2015 geen functionele updates meer ontvangen.

Dat houdt echter niet in dat Windows 7 nog steeds een van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld is en het hoogstwaarschijnlijk nog een tijdje zal duren voordat alle bedrijven en consumenten volledig zijn overgestapt naar Microsofts nieuwste besturingssysteem.

Gelijktijdig met het 'einde' van Windows 7 heeft Microsoft er ook voor gekozen de stekker uit Windows Server 2008/2008 R2 te trekken. Daarbij geeft het net als bij Windows 7 een optie om drie jaar lang tegen betaling beveiligingsupdates te ontvangen.

 

Bron: Hardware.info