ServicesSysteembeheerit takes 2 (2)OntwikkelingAdviesHoeWaaromPanoramaiT2it takes 2Panorama_2Websites

Services

Er werken al ruim 100 mensen dagelijks op onze ASP omgeving

Lees verder

Systeembeheer

Van installatie tot beheer

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Maatwerksoftware voor logistieke en administratieve toepassingen,

planningssystemen en webshops.

Lees verder

Advies

Automatiseringsadvies en consultancy

Lees verder

We zijn betrokken

Verdiepen ons in uw bedrijfsproces en denken mee over oplossingen

Zorgeloos ondernemen

Door betere beheersing van uw bedrijfsprocessen

iT2

 

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Websites & Design

Zelf te beheren en eventueel gekoppeld aan uw backoffice

Lees verder

Printvriendelijke versie

Hier volgen enkele voorbeelden van ontwikkelingen die door iT2 zijn gerealiseerd.

 

Web applicatie Barcode chip registratie

 

Deze toepassing maakt het mogelijk om barcodes en rfid-chips te scannen. Ook kunnen er barcodes aangemaakt en eenvoudig geprint worden. Slechts een webbrowser volstaat om de gehele applicatie te kunnen draaien.

 

ERP systeem Co-packing
Vetipak  

Met VAP kan een oneindige structuur van samengestelde artikelen worden gemaakt. Voor deze samengestelde artikelen kunnen machinelijnen worden samengesteld en werkopdrachten worden aangemaakt. Per werkopdracht worden opdrachtpallets aangemaakt. Uiteindelijk vindt er een volledige registratie plaats van benodigde uren en materiaal per opdracht met een volledig track and trace mogelijkheid.

 

 Webshop interface Exact
Joico webshop  

Voor deze klant hebben we een drietal webshops ontwikkeld. Deze webshops halen de voorraad, basis prijzen en klantgegevens op met logins uit Exact. De bestellingen die via de webshop binnen komen, kunnen via een programma automatisch worden ingelezen in Exact.

 

 Digitale planborden
  Voor Virtual Laundry zijn digitale planborden ontwikkeld. Met enkel een webbrowser en bij voorkeur touchscreens kunnen klanten opgeroepen worden die gepland staan op basis van transport, instructies worden weergegeven en kunnen er registraties plaatsvinden.

 

 Webportal documenten
  Via deze webportal kunnen de klanten van Newasco alle benodigde documenten ophalen die voor hen van toepassing zijn.

 

 Kostprijscalculatie en productiemonitoring
Virtuallaundry   Virtual Laundry: de virtuele wasserij op internet waar alle voorkomende wasserijen kunnen worden doorgelicht op efficiency en waar klanten op rendement kunnen worden berekend. Virtual Laundry is een model waarin alle soorten wasserijen en alle soorten productieprocessen zijn ondergebracht. Iedere deelnemende wasserij kan aangeven hoe deze opgebouwd is en de benodigde componenten uit Virtual Laundry worden geactiveerd, zodanig dat de deelnemende wasserij-unit wordt gesimuleerd op standaard productienormen.

 

 Interface webshop Exact
Etan webshop   Deze webshop haalt de arikelen, artikelgroepen, extra info, klantgegevens en prijsinformatie op uit Exact. Deze worden ingelezen in een programma waarin onder andere extra informatie en  vertalingen kunnen worden toegevoegd. Deze informatie wordt vervolgens automatisch ingelezen in de webshop. De orders uit de webshop kunnen vervolgens worden ingelezen in Exact.