ServicesSysteembeheerit takes 2 (2)OntwikkelingAdviesHoeWaaromPanoramaiT2it takes 2Panorama_2Websites

Services

Er werken al ruim 100 mensen dagelijks op onze ASP omgeving

Lees verder

Systeembeheer

Van installatie tot beheer

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Maatwerksoftware voor logistieke en administratieve toepassingen,

planningssystemen en webshops.

Lees verder

Advies

Automatiseringsadvies en consultancy

Lees verder

We zijn betrokken

Verdiepen ons in uw bedrijfsproces en denken mee over oplossingen

Zorgeloos ondernemen

Door betere beheersing van uw bedrijfsprocessen

iT2

 

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Websites & Design

Zelf te beheren en eventueel gekoppeld aan uw backoffice

Lees verder

Printvriendelijke versie

TD ORGANISER

TD ORGANISEROrganiseert uw technische dienst eenvoudig, snel en informatief. U kunt per machine alle onderhoudswerkzaamheden plannen en storingen registreren. Ook beschikt u over de mogelijkheid onderdelen en voorraden bij te houden. Met behulp van de zelf te definiëren overzichten krijgt u te zien welke werkzaamheden in welke week gepland zijn en welke onderdelen en hoeveel tijd per taak nodig zijn. Tevens is een kostenoverzicht per machine op te vragen waarin (naar keuze) zowel de storingens- als de onderhoudskosten staan vermeld. 

TD ORGANISER is sinds 1992 op de markt en is in de laatste jaren  ontwikkeld mede door inbreng van de ruim 25 gebruikers in de meest uiteenlopende branches. De huidige versie is standaard multi-user en werkt met MS SQL. Deze versie is inclusief een rapportmodule zodat u extra (op maat gemaakte) Crystal Reports overzichten toe kunt voegen en gebruiken. TD Organiser is beschikbaar als een ASP software,  wat wil zeggen dat de software bij iT2 geinstalleerd staat en dat deze door de gebruikers via het internet beschikbaar is, zie TD ORGANISER ASP voor verdere informatie, aanpassingen ten op zichte van versie 5.0 en verdere mogelijkheden.

TD ORGANISER is gemaakt en ontwikkeld vanuit de behoefte van een technische dienst zodat het een praktisch en eenvoudig te gebruiken pakket is. Ondanks het feit dat deze nieuwe versie onder windows draait kan het pakket volledig met het toetsenbord (dus zonder muis) bediend worden. 

BEGELEIDING

Door de ervaring die wij de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan zijn wij in staat om bij het invoeren van dit software pakket ondersteuning te bieden zodat alle mogelijkheden van het pakket ten volle benut worden.
Deze dienst kunt dan ook van ons betrekken.

UPDATES

De laatste 15 jaar zijn er regelmatig updates verschenen waarbij steeds vooraf inbreng werd gevraagd van de gebruikers. Deze inbreng heeft zich de afgelopen 15 jaar bewezen en heeft bijgedragen tot een volledig pakket. Deze inbreng willen wij intensiveren door het aanbieden van TD ORGANISER in ASP concept. Wijzigingen zullen na screening meteen beschikbaar zijn. U krijgt dus vanaf nu automatisch de laatste update zonder extra kosten.