ServicesSysteembeheerit takes 2 (2)OntwikkelingAdviesHoeWaaromPanoramaiT2it takes 2Panorama_2Websites

Services

Er werken al ruim 100 mensen dagelijks op onze ASP omgeving

Lees verder

Systeembeheer

Van installatie tot beheer

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Maatwerksoftware voor logistieke en administratieve toepassingen,

planningssystemen en webshops.

Lees verder

Advies

Automatiseringsadvies en consultancy

Lees verder

We zijn betrokken

Verdiepen ons in uw bedrijfsproces en denken mee over oplossingen

Zorgeloos ondernemen

Door betere beheersing van uw bedrijfsprocessen

iT2

 

Lees verder

iT takes 2

1can have ambition,

2 can make iT happen!

Lees verder

Ontwikkeling

Websites & Design

Zelf te beheren en eventueel gekoppeld aan uw backoffice

Lees verder

Printvriendelijke versie

TD ORGANISER ASP

TD ORGANISER ASP
Organiseert uw technische dienst eenvoudig, snel en informatief. U kunt per machine alle onderhoudswerkzaamheden plannen en storingen registreren. Ook beschikt u over de mogelijkheid onderdelen en voorraden bij te houden. Met behulp van de zelf te definiëren overzichten krijgt u te zien welke werkzaamheden in welke week gepland zijn en welke onderdelen en hoeveel tijd per taak nodig zijn. Tevens is een kostenoverzicht per machine op te vragen waarin (naar keuze) zowel de storings- als de onderhoudskosten staan vermeld. 

Nieuwe opzet TD Organiser ASP

De nieuwe versie van het TD Organiser pakket is als ASP beschikbaar. Als ASP betekend dat vanaf elke werkplek waar men de beschikking heeft tot een internet verbinding, men het pakket in princiepe kan opstarten. Dit heeft een aantal voordelen:

  • De updates van het pakket worden centraal door iT2 uitgevoerd.
  • Geen belasting van de eigen netwerkomgeving (servers, PC's en systeembeheerders) voor het draaien van de software.
  • Backup van de gegevens wordt door iT2 verzorgd.
  • Koppeling van verschillende vestigingen


Koppeling van verschillende vestigingen

Doordat alle gegevens centraal bij iT2 worden opgeslagen en centraal beschikbaar zijn, is er een holding module in het TD Organiser pakket geimplementeerd waarbij men kan aangeven per vestiging welke andere vestiging de voorraad en de werkopdrachten mag inzien. In volgende versies van de software zal dit gebruik over meerdere vestigingen verder worden uitgebreid (denk hierbij aan het verder integreren en beschikbaar maken van de voorraad van de diverse vestigingen). 


Nieuwe database omgeving

Om de centrale toegang van de data mogelijk te maken, is er gekozen om over te stappen naar een zwaarder type database zodat de gegevens van alle vestigingen die gebruik maken van TD Organiser op een efficientere manier beschikbaar is.


Rapporten

Naast de bovengenoemde aanpassingen worden ook steeds nieuwe rapporten (algemeen nuttige rapportages) beschikbaar gesteld voor alle klanten.De jaarlicentie voor het TD Organiser pakket is inclusief het bouwen van 2 rapporten (maatwerk) per vestiging. Meerdere rapportages worden op nacalculatie basis beschikbaar gesteld. 


Support

In de jaarlicentie is support op afstand in begrepen. Aangezien de het programma door onze helpdesk eenvoudig over te nemen is in een schaduwsessie kan eenvoudig uitleg worden gegeven. Deze support is tot 4 uur per licentie inbegrepen.


Cursus

Om effectief met het TD Organiser pakket te kunnen werken kan het wenselijk zijn om een cursus te volgen voor dit pakket. Tijdens deze cursussen wordt het pakket van A t/m Z doorlopen en worden de unieke eigenschappen van het pakket verder toegelicht. Indien de vragen die via de Helpdesk binnenkomen over het pakket in de cursus worden behandeld, kan het zijn dat er geadviseerd wordt om een cursus te volgen. Cursussen kunnen bij U op lokatie gegeven worden, of centraal bij iT2 (indien er meerdere deelnemers zijn uit verschillende bedrijven). 


Functionaliteit__________________________________________ 5.0 ASP
Multi user omgeving meerprijs X
Meerdere vestigingen (inzage in voorraad en werkopdrachten) - X
Rapport module met mogelijkheid tot eigen rapporten meerprijs X
Nieuwe rapporten/overzichten meerprijs X
Software updates - X
Beheer van applicatie door iT2 (installatie, backup etc.) - X