Ontwikkeling

iT2, uw specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftware.

iT2 is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftware. Onze focus is gericht op het gebied van logistieke en administratieve oplossingen. Wij ontwikkelen en bouwen conventionele database-oplossingen, maar leveren ook websites, van technisch ontwerp tot realisatie, waarbij we de administratieve en logistieke processen integreren.

Software-ontwikkeling is verdeeld in :

  • Maatwerkoplossing
  • Standaardpakket
  • Internettoepassingen

Het team van ontwikkelaars maakt gebruik van moderne ontwikkelmethodieken om diverse database omgevingen en software op maat voor uw bedrijf te maken. Graag inventariseren wij uw wensen, bespreken wij de mogelijkheden voor vernieuwing betreft de automatisering en denken wij met u mee.  

Het werkproces verloopt volgens scrum. Met dit 'framework' wordt er op een flexibele manier gewerkt aan uw softwareproduct. In korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, worden werkende (software) producten opleveren.  Door een goede samenwerking en met de flexibiliteit van het team kan men snel inspelen op veranderende omstandigheden.

Al doende worden de eisen en wensen op elkaar afgestemd en wordt bij het leveren van het eerste product, het prototype, de werking duidelijk en de wensen helderder, waarbij alsnog de eisen kunnen worden aangepast. Scrum heeft de flexibiliteit om met laat wijzigende eisen en wensen om te gaan. Scrum valt onder de Agile-softwareontwikkeling.

Het team ontwikkelt in diverse talen, bijvoorbeeld:

 

Logo .netcore Microsoft.net Vue.js

 

Om een goed beeld te krijgen wat de ontwikkelaars realiseren, wordt er ook in de praktijk getest hoe de software werkt. 
U ziet een medewerker de software testen in een wasserij. 

Testen van software programmatuur

Wilt u weten wat onze ontwikkelaars voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op via het formulier hiernaast.