Systeembeheer

Bij het beheer van uw systemen en applicaties door iT2, staat uw organisatie centraal, niet de techniek.

Door regelmatig contact met onze klanten, leren wij uw bedrijf én de behoeftes kennen. Zo kan iT2 ervoor zorgen dat het automatiseringssysteem binnen uw organisatie geoptimaliseerd wordt. Het is dan ook niet voor niets dat wij met vele klanten al een jarenlange samenwerking mogen hebben. 

Afhankelijk van de omvang van het netwerk en de behoefte kan voor het technisch systeembeheer, periodieke werkzaamheden, een onderliggend contract worden aangeboden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die voor uw bedrijf het beste aansluiten. 
De doelstelling van het beheer is zorgdragen voor een storingsvrij automatiseringssysteem, zowel hard- als softwarematig.

iT2 staat voor het realiseren van:

 • Sneller en efficiënter werken tegen lagere kosten
 • Meer en betere informatie krijgen van de verschillende processen in het bedrijf
 • De kwaliteit, informatie en de dienstverlening verbeteren.
systeembeheerder

Door diversiteit aan kennis en flexibiliteit biedt iT2 als IT-specialist vele voordelen: 

 • Er is ALTIJD iemand aanwezig die antwoord kan geven op uw iT-gerelateerde vragen of kan zorgen dat de benodigde mensen ingeschakeld worden.
 • De systeembeheerder is nooit meer met vakantie of ziek. Er is altijd iemand aanwezig die de nodige kennis heeft om de problemen op te lossen.
 • Het systeem is volledig gedocumenteerd, alle storingen en werkzaamheden worden geregistreerd. Daarom is er geen afhankelijkheid van een persoon maar kan "iedereen" voorkomende storingen snel oplossen of gewenste wijzigingen snel en goed uitvoeren.
 • U blijft betaalbaar bij de tijd, de laatste, lees betrouwbare ontwikkelingen passen wij bij uw bedrijf toe.
   

  Installatie netwerken, hardware & software

Als ondersteuning van onze beheersactiviteiten verzorgen wij complete installaties en leveren de benodigde hard- en software.
Zo heeft u als klant de mogelijkheid om het gehele traject van advies, ontwikkeling, installatie en beheer door 1 partij te laten verzorgen.

Achter de schermen

De systeembeheerder van iT2 is uw vaste aanspreekpunt voor uw automatisering. Hij is op de hoogte van uw bedrijf en schakelt waar nodig andere leveranciers in voor specifieke zaken. Zo levert iT2 zelf geen hardware, maar werkt hiervoor samen met diverse leveranciers en zorgt voor de benodigde offertes en leveringen.

Voor elke klant wordt een eerste- en tweede systeembeheerder aangewezen. De tweede beheerder heeft als taak om de eerste beheerder te vervangen indien noodzakelijk en er vooral op toe te zien dat de eerste beheerder zijn werkzaamheden uitvoert volgens de vastgestelde procedure. Met name het controleren of de documentatie up-to-date is is een belangrijke taak van de tweede beheerder. Op deze manier wordt de continuïteit optimaal gewaarborgd. Er wordt zoveel mogelijk planmatig gewerkt volgens een vaste regelmaat, dit kan variëren van 1 maal per 3 maanden tot 3 vaste dagen per week.

Uw_systeembeheerder

Helder, transparant en flexibel

Alle configuraties, PC’s, printers, hub’s, softwarepakketten worden geïnventariseerd en gedocumenteerd, tevens is er altijd een compleet overzicht van alle werkzaamheden en storingen die er aan de verschillende configuraties zijn geweest en uiteraard is het inzichtelijk welke licenties voor uw organisatie zijn afgenomen. Hierdoor kunnen we u altijd een overzicht geven van alle gegevens, wel zo helder en transparant dus!

iT2 Online

U heeft als klant toegang tot iT2 Online, waardoor iedere gebruiker of indien gewenst alleen uw ICT contactpersoon storingen of gewenste werkzaamheden kan aanmelden. Deze melding wordt opgenomen in ons 'ticketing systeem'. U heeft hiermee ook zelf inzichtelijk wat de openstaande activiteiten zijn en welke werkzaamheden zijn verricht. Zo zijn er geen verrassingen voor uw factuur, immers de gewerkte uren zijn in ons systeem in te zien.

Heeft u een storing, dan zijn we er binnen enkele uren en garanderen een responsetijd van maximaal 24 uur. 

Wilt u geen zorgen meer over de automatisering binnen uw organisatie? Neem contact op via het formulier hiernaast.