Online Backup

Bewaar uw gegevens veilig, buiten de deur met een Online Backup van iT2

iTOnline backup is geschikt om uw gegevens veilig, buiten de deur, te bewaren. Online Backup maakt automatisch backups van uw bestanden, zo vaak als u wilt. Uw bestanden worden veilig en versleuteld verstuurd. De opslag van uw bestanden van uw computers en servers vindt plaats op een meervoudig uitgevoerd platform. 

Veilige opslag

Uw data wordt versleuteld opgeslagen op onze beveiligde serveromgeving. U kunt zonder problemen open en actieve bestanden backuppen. U maakt zelf de keuze hoe lang u terug wilt kunnen in de tijd en wat u opslaat.

Toegang bij calamiteit

Het grote voordeel van onze online backup oplossing is dat in het geval van een calamiteit uw systeembeheerder snel de data fysiek bij de hand heeft. Een backup van een bedrijf is al snel 100 GB groot. Deze hoeveelheid data volledig terugzetten duurt via een online toepassing vaak te lang. Als u de online backup via iT2 heeft geregeld kan uw beheerder de data meteen fysiek benaderen en naar u toebrengen en ervoor zorgen dat u weer snel operationeel bent.

Tarief Online Backup

 
5GB Opslagruimte € 6,50 per maand
10 GB Opslagruimte € 12,00 per maand
20 GB Opslagruimte € 18,00 per maand
50 GB Opslagruimte € 39,00 per maand
100 GB Opslagruimte € 65,00 per maand
200 GB Opslagruimte € 99,00 per maand
>200 GB Opslagruimte op aanvraag

Afhankelijk van de retentietijd (welke termijn u data terug kunt zetten) en de compressie van data, kan de hoeveelheid data afwijken van de hoeveelheid op uw omgeving. De eenmalige opstartkosten zijn niet inbegrepen.

Periodiek controle backup

Een geruststellende optie is de periodieke controle, in overleg met u wordt bepaald hoe vaak deze controle plaats vindt. Hierbij checken we of de backup goed is verlopen. De online backup vervangt alleen uw tapestreamer of removable disks. Informeer naar de kosten voor deze periodieke controle. 
Installatie van software en demo accounts


De clients voor online backup zijn hier te downloaden:
- Windows Server
- Windows PC
- Apple MAC
- Linux machines

De backup server naam in de client is: http://obm.it2.nl
Een demo account met 30 dagen vrije toegang is via de client aan te maken. Na de demo periode kan de dienst via iT2 worden afgenomen.