Remote Monitoring & Management

Problemen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost

Met onze dienst Remote Management & Monitoring is al het onderhoud en de ondersteuning van onder andere uw werkplekken, servers, netwerk en andere ICT oplossingen, geregeld.
Uw ICT omgeving wordt op afstand bewaakt door onze Servicedesk. Zij signaleren problemen en lossen deze vaak al op voordat u er last van heeft. Indien er stappen moeten worden ondernomen, zal uw beheerder contact opnemen en indien nodig op locatie de opvolging geven van hetgeen gesignaleerd is. 

iT2 R.M.M. biedt u een pro-actieve in plaats van een reactieve ondersteuning. Doorbreek het proces van het 'blussen van brandjes' en anticipeer met R.M.M. om potentiële problemen, downtime en storingen te voorkomen. 

Wat is Management & Monitoring?

Binnen de context van RMM verwijst management naar het beheer van elk apparaat, in elk netwerk, vanaf elke locatie. Met iT2 RMM beheert iT2 elk apparaat in uw netwerk, vaak zonder de eindgebruikers te storen.

Monitoring verwijst naar het monitoren van uw beheerde apparaten en herstelacties te starten als er problemen worden gevonden. De monitors zijn volledig aanpasbaar voor alle apparaten en omvatten o.a. het volgende:

  • Prestatiedrempels (b.v. CPU-gebruik, opslaggebruik, enz.)
  • Toepassingen, processen, diensten en daemons
  • Toestand en status van het apparaat, de zogenoemde healthy check 
  • Hardware veranderingen

    Hiermee kan iT2 voor u het onderhoud op afstand uitvoeren, zonder hierbij de gebruiker te hoeven storen, denk hierbij aan: 
  • Software implementeren
  • Updates beheren
  • Scripts uitvoeren

 

Al het onderhoud geregeld voor een vast bedrag per maand

U regelt met onze dienstverlening uw volledige IT beheer voor een vast bedrag per maand. We leggen in heldere SLA’s (Service Level Agreement) vast welke ondersteuning en responsetijden uw organisatie nodig heeft. Naast deze dienstverlening kunt u naast het incidentmanagement, signalering en periodieke rapportages, ook kiezen voor een vast bedrag per maand voor alle arbeid die hieruit voortvloeit voor uw werkplekken en gebruikers. Informeer wat iT2 voor uw organisatie kan betekenen.

Remote Management en Monitoring

Wilt u meer weten wat iT2 Remote Management & Monitoring voor uw bedrijf kan betekenen? 
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!